FACTUM Books - Billige studiebøger

Om Factumbooks

Fleksibilitet

Service

Handlekraft

FACTUM BOOKS  (FTU Boghandel) er stiftet i 1985 og har oprindeligt fungeret som studieboglade på Aarhus TECH (Aarhus Tekniske Skole.) Siden er der udvidet med afdelinger på Århus Erhvervsakademi i Viby J samt fusionen med Aalborg Centerboghandel i 2011.


Siden 1989 har FTU Boghandel  primært satset på at være eksperter i IT-litteratur. Såvel til undervisning som til professionelt brug. I forbindelse med dette fokus er FACTUM Books blevet certificeret forhandler af både CISCO og Microsoft. FACTUM BOOKS deltager hvert år på GOTO konferencen, samt flere større IT events med bogudstillinger og salg. Med butikken på Erhvervsakademi Aarhus - understøttes forretningen med uddannelserinden for handel og marketing.
Aalborg Centerboghandel har taget sit afsæt i aktiviteterne på Aalborg Universitet - men har også historisk betjent en stor del af erhvervslivet med faglitteratur og kompendier.

Foranlediget af vores samarbejde med over 50 uddannelses institutioner landet over har det vores højeste prioritet at være ajour med informationer om nye udgaver, udgåede bøger og andet af relevans for underviserne.
Det er vores politik at yde et stort servicearbejde.
Herunder at skaffe bøger til gennemsyn og skaffe alt tilgængelig viden om de relevante bøger. Herunder E-bøger, Print-on-demand og specialtryk.

I 2011 Fusionerede butikkerne FTU Boghandel og Aalborg Centerboghandel - og er med endelig godkendelse i oktober 2011 nu registreret under navnet  FACTUM BOOKS Fond.

Med venlig hilsen
FACTUM Books