FACTUM Books - Billige studiebøger

Historie

 

 

FACTUM Books, som vi kender den dag i dag, er opstået i fusionen mellem Aalborg Centerboghandel og FTU Boghandel i 2011, men historien strækker sig endnu længere tilbage i tiden.

I 1969 blev Aalborg Centerboghandel stiftet under navnet Aalborg Tekniske Boghandel. Fem år senere i 1974 blev Aalborg Centerboghandel Aalborg Universitets officielle boghandel for de studerende med særligt gode studiepriser og tilpasset service. Det er vi også fortsat den dag i dag som FACTUM Books.

FTU Boghandel blev stiftet i 1985 som de studerendes boghandel på Aarhus Tekniske Skole (Aarhus TECH). I 1998 udvidede FTU Boghandel med en afdeling på Erhvervsakademi Aarhus. I 2011 slog de to boghandler sig sammen under navnet FACTUM Books Fond. Som navnet indikerer, er FACTUM Books en fond, som arbejder ”not for profit”. Formålet er at sikre studerende og andre kunder de billigste priser muligt.

I 2018 indlemmedes også FADL Medicinerladen i Aarhus i FACTUM Books. Medicinerladen henvender sig særligt til medicinstuderende, men FACTUM Books henvender sig til studerende fra alle studeretninger - lige fra psykologi og fysioterapi til datalogi og håndværkere.

Både Aalborg Centerboghandel, FTU Boghandel og Medicinerladen er grundlagt på præmissen om at yde studerende den bedste service og billigste priser, og det fortsætter vi med samlet under FACTUM Books. I dag består FACTUM Books af fire fysiske butikker, samt webportalen www.factumbooks.dk. Du kan læse mere om FACTUM Books og vores funktioner under ”Factumservice”.