FACTUM Books - Billige studiebøger

Historie

Fleksibilitet

Service

Handlekraft

FACTUM BOOKS er stiftet i 1985 og består af 4 fysiske butikker og web-portalen www.factumbooks.dk.    FACTUM Books har oprindeligt fungeret som studieboglade på Aarhus TECH (Aarhus Tekniske Skole.) Siden er der udvidet med afdelinger på Århus Erhvervsakademi i Viby J samt fusion med Aalborg Centerboghandel.
FACTUM Books Medicinerladen er resultatet af endnu en fusion med FADL Medicinerladen  i Nørre Alle, Aarhus C.


FACTUM Books arbejder  "not for profit" og har som formål at betjene studerende på uddannelseinstitutioner i Danmark, særligt moderinstitutionerne hvor vi har vore fysiske butikker.

Foranlediget af vores samarbejde med ca. 50 uddannelses institutioner landet over har det vores højeste prioritet at være ajour med informationer om nye udgaver, udgåede bøger og andet af relevans for underviserne.
Det er vores politik at yde et stort servicearbejde.
Herunder at skaffe bøger til gennemsyn og skaffe alt tilgængelig viden om de relevante bøger. Herunder E-bøger, Print-on-demand og specialtryk.

I 2011 Fusionerede butikkerne FTU Boghandel og Aalborg Centerboghandel - og blev registreret under navnet  FACTUM BOOKS Fond. I sommeren 2018 er Medicinerladen i Aarhus indlemmet i FACTUM Books familien, og drives under navnet FACTUM Books Medicinerladen, fra adressen Nørre Alle i Aarhus C.

Med venlig hilsen
FACTUM Books
John Futtrup