FACTUM Books - Billige studiebøger

Factumservice

Kontorartikler
FACTUM BOOKS lagerfører skrive- og kontorartikler, og har et mangeårigt samarbejde med nordens væsentligste producenter. Mangler du særlige blyanter, printerpatroner USB-penne eller lignende, så giv os et kald - vi kan højest sandsynligt hjælpe dig med at finde det du ikke troede kunne fås længere.

Research
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er særlige emner du interesserer dig for og gerne vil vide hvad der er på markedet. Vi kan igennem vores nære kontakt til forlagene og andre forhandlere  næsten altid hjælpe dig med spørgsmål om bøger, priser og tilgængelighed. Herunder e-bøger, print-on-demand og individualiserede specialtryk.

Gaver
Vi sender gerne din gave direkte til modtageren vedlagt dit personlige lykønskningskort, uanset om det er i indland eller udland.

Bøger er en god gaveide - men gaver skal kunne byttes: Det kan man efter konkret aftale også i FACTUM Books og derudover har De Danske Boghandlere en landsdækkende bytteservice der omfatter de fleste danske bøger. Spørg dig for i butikken når du køber ind så får du klar besked.

Gavekort
FACTUM Books udsteder gerne gavekort, der kan benyttes på FACTUM Books.dk

Service til Uddannelses Institutioner
Driver du kursusvirksomhed eller arbejder ved en uddannelses instituion, og er interesseret i at tilbyde dine kursister den nødvendige litteratur til gode priser og med one-stop shopping?

FACTUM BOOKS laver bogpakker til en lang række institutioner og firmaer landet over. Kontakt os så sikrer vi, at de bøger du vil undervise udfra er de nyeste udgaver. Derudover sammensætter vi et attraktivt tilbud til dine studerende og sørger for at have bøgerne hjemme til studiestart.