FACTUM Books - Billige studiebøger

Factumservice

FACTUM Books har mennesker bag, hvilket betyder, at du får personlig betjening og fleksibel service for at imødekomme dine behov, både som studerende og som erhvervsperson. Vi er en fond, som arbejder ”not for profit” med henblik på at kunne tilbyde de billigste priser.

FACTUM Books er resultatet af en fusion mellem Aalborg Centerboghandel og FTU Boghandel i 2011. Fusionen skulle sikre; de fysiske butikker, virksomhedens vision om lokalt at skaffe billige bøger til de studerende, samt at være en del af uddannelsesstedernes service til de studerende og undervisere. Vores historisk tætte kontakt til uddannelsesinstitutionerne giver os en særlig indsigt i de studerendes behov og det pensum, de skal bruge. Vi stræber efter at kunne levere ALT til ALLE studerende.

På baggrund af vores samarbejde med ca. 50 uddannelsesinstitutioner landet over er det vores højeste prioritet at være opdaterede med informationer om nye udgaver, udgåede bøger og andet af relevans for undervisere. Vores politik er at yde et stort servicearbejde. Dette omfatter blandt andet at skaffe bøger til gennemsyn og skaffe al tilgængelig viden om de relevante bøger – herunder e-bøger, print-on-demand og specialtryk.

Service til uddannelsesinstitutioner

Driver du en kursusvirksomhed eller arbejder ved en uddannelsesinstitution og er interesseret i at tilbyde dine kursister den nødvendige litteratur til gode priser med one-stop shopping? Så har vi mulighed for at sammensætte attraktive bogpakker, som du kan kontakte os for at høre mere om.

Pensumlister

FACTUM Books laver bogpakker til en lang række institutioner og firmaer landet over. Kontakt os, så sikrer vi, at de bøger, du vil undervise ud fra, er de nyeste udgaver. Derudover sammensætter vi et attraktivt tilbud til dine studerende og sørger for at have bøgerne hjemme til studiestart.

Research

Er der særlige emner, du interesserer dig for og gerne vil vide, hvad der er på markedet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan igennem vores nære kontakt til forlagene og andre forhandlere næsten altid hjælpe dig med spørgsmål om bøger, priser og tilgængelighed – herunder også e-bøger, print-on-demand og individualiserede specialtryk.

Kontorartikler

FACTUM Books lagerfører skrive- og kontorartikler og har et mangeårigt samarbejde med nordens førende producenter. Mangler du særlige blyanter, printerpatroner, USB-penne eller lignende, så giv os et kald – vi kan højest sandsynligt hjælpe dig med at finde det. Også det du ikke troede kunne fås længere.

Gaver

Vi sender gerne din gave direkte til modtageren, uanset om det er ind- eller udland, og vi pakker selvfølgelig gave flot ind og vedlægger gerne en personlig hilsen.

Bøger er en god gaveide, men gaver skal kunne byttes. Det kan man efter konkret aftale også hos FACTUM Books. Spørg dig for i butikken, når du køber ind, så får du klar besked.

Er du tilknyttet en uddannelsesinstitution, kan vi også sammensætte gavekurve med blandet andet vin og chokolade.

Gavekort

FACTUM Books udsteder også gavekort, der kan benyttes FACTUM Books’ webshop. Gavekortet kan her.